Image

Kompare.hr akvizirao većinski udio Progreso grupe

Vijesti / Zoran Šuster / 08/08/2024 / 0 komentar

Progreso grupa pridružuje se kompare.hr, najvećem nezavisnom komparatoru osiguranja i telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj.

Riječ je o digitalnoj platformi koja se može pohvaliti s više od 12 godina uspješnog poslovanja, preko 140.000 zadovoljnih korisnika, s više od 360.000 ugovorenih usluga. Ovom akvizicijom, kompare.hr spreman je osvojiti potpuno novu vertikalu poslovanja – usporedbu i realizaciju kredita.

Ovo nije samo akvizicija, već sinergija dviju srodnih firmi. Oba branda besplatno uspoređuju ponude i pronalaze najbolje rješenje za korisnika. Dok Progreso grupa uspoređuje kredite, kompare.hr uspoređuje osiguranja i telekom usluge. Akvizicija će znatno pojačati status komparatora na hrvatskom tržištu.

Što akvizicija donosi našim korisnicima?

Putem kompare.hr moguće je ugovoriti obvezno auto osiguranje i kasko osiguranje vozila, dopunsko zdravstveno i dodatno zdravstveno osiguranje, osiguranje imovine, putno osiguranje te telekomunikacijske usluge. Prošle godine, kompare.hr uveo je savjetovanje kod prijave šteta, a sada se lepeza usluga širi i na kreditno posredovanje.

Najveći nezavisni komparator surađuje s više od 15 partnera iz područja osiguranja i telekomunikacija. Uspoređujući ponude osiguranja, na kompare.hr ćete pronaći 10+ osiguravajućih kuća. Ako tražite telekom uslugu, kompare.hr uspoređuje ponude svih teleoperatera na tržištu.

Sinergija Progreso grupe i kompare.hr zadovoljava potrebe modernog korisnika – osigurava brzu i pouzdana isporuku usluga u digitalnom okruženju. Naši će postojeći korisnici na kompare.hr moći pronaći idealno osiguranje i telekom usluge.

Sve usluge su potpuno besplatne!

Agenti Progreso grupe i kompare.hr pomoći će vam u donošenju financijski informirane odluke, bilo da se radi o kreditu, osiguranju ili telekom uslugama.

Radujemo se što ćemo zajedničkim snagama podići uslugu kreditnog posredovanja na novi nivo. Hvala vam što birate Progreso grupu i kompare.hr!

Komentari

Imate pitanje ili komentar? Tu smo!